Kehittämiskeskuksen yrityspalvelut on tarkoitettu ensisijaisesti jo toimiville ja kasvaville yrityksille. Yritysasiamiesten työpisteet sijaitsevat Yrityspalvelukeskuksessa, Talaskuja 3, 4 .kerros. Kukin yritysasiamies vastaa yleisneuvonnan lisäksi omista toimialoistaan.

Yritysneuvonta Hämeenlinnassa

Yritysasiamiehemme palvelevat yrittäjiä monenlaisissa tilanteissa. Asiamiehemme auttavat esimerkiksi verkostoitumaan sopivien kumppanien kanssa tai neuvovat rahoitukseen, toimitiloihin tai omistajanvaihdokseen liittyvissä tilanteissa.

Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyöhön kuuluvat keskeisesti toimialaryhmät ja hankkeet. Vahvistaaksemme toimialojen kehittymistä olemme luoneet keskeisille toimialoille toimialaryhmät, jotka koostuvat alan yrittäjistä sekä oppilaitosten ja eri toimijoiden edustajista. Toimialaryhmien tavoitteena on varmistaa yritysten kasvu- ja kehittymismahdollisuudet ja lisätä työpaikkoja sekä kansainvälistymistä.

Projekteilla ja hankkeilla pyrimme luomaan maakuntaan uutta teollisuutta, kehittämään yritysten kilpailukykyä ja liiketoimintaa. Tavoitteena on myös luoda uusia työpaikkoja ja edistää seudun yrittäjyyttä, verkostoitumista ja markkinointia.

Sijoittumispalvelut

Sijoittumispalveluissa hoidetaan seudun yritysalueiden sekä toimitilojen markkinointi ja myynti. Lisää tietoa sijoittumispalveluista löytyy tästä.

Pääomasijoitusyhtiö Vanaja Capital Oy

Aloittavat ja kasvavat yritykset voivat hakea rahoitusta pääomasijoitusyhtiömme kautta. Lisätietoja saat tästä.

Sähköiset rekisteripalvelut

Sähköisten rekisteripalveluidemme kautta yritys voi etsiä sopivia toimitiloja tai hakea liikekumppania Yrityspörssissä. Kokoustilarekisteristä löytyy seudun monipuolinen kokoustilatarjonta. Yritysrekisterissä voi hakea seudun yrityksiä hakukoneen avulla. Tutustu myös Hämeenlinnan ajankohtaisiin yrityselämän uutisiin  reska.fi -sivustolla.