HÄMEENLINNAN SEUDUN PALVELEVAT MATKAILUNEUVONNAT KESÄAIKAAN

Matkailuneuvontojen vilkkain sesonki pyörähtää jälleen käyntiin pidennettyjen aukioloaikojen voimin.
Linnatuulen matkailupalvelut palvelee 1.6.-15.8. maanantaista lauantaihin klo 9-19 ja sunnuntaisin klo 10-16. Juhannuksen aikaan aukioloajoissa on rajoituksia. Omatoimiseen tiedonhakuun asiakkaiden käytössä on maksuton internetpääte ja esitevalikoima. Neuvonnan tilat ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Hämeenlinnan matkailuneuvonta palvelee maanantaisin klo 9-17, tiistaista perjantaihin klo 9-16.15 ja kesä-elokuussa myös lauantaisin klo 11-15. Juhannuksena piste on suljettuna. Tilassa on kaksi maksutonta asiakaspäätettä ja esitevalikoima.
Kehittämiskeskus Oy Hämeen palvelevat matkailuneuvonnat sijaitsevat Kanta-Hämeenlinnassa Palvelupiste Kastellissa ja Linnatuulessa Janakkalassa. Matkailuneuvonnoista voi kysyä ajantasaista tietoa seudun nähtävyyksistä, museoista, tapahtumista, ruokapaikoista tai majoituspalveluista. Henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi neuvonnoissa on jaossa kattava valikoima Hämeenlinnan seudun matkailuesitteitä sekä Suomen suurimpien kaupunkien esitteitä ja karttoja.

Linnatuulen matkailupalveluissa toimii myös Lippupalvelun ja Lippupisteen lipunmyynti, joten samalla reissulla voi ostaa vaikka liput esimerkiksi WanajaFestivaaleille tai Hippaloihin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *