UUSIN MATKAILULEHTI SUUNTAA SIVUNSA ITÄ-SUOMEN SUUNNALLE

Kehittämiskeskus Oy Hämeen uusi matkailulehti, Hämeenlinna – kaupunki ja seutu, on valmistunut ja jakelussa. Lehden teemana on matkailu, vapaa-aika, ostospaikat ja tapahtumat. Kohderyhmänä on tällä kertaa perheet ja sen jakelu suunnattiin Itä-Suomen talouksiin. Myös kartat, palveluhakemisto ja kieliesitteet ovat saaneet päivitetyt versiot.

– Täällä meillä ajatellaan, että Imatralle on kovin pitkä matka, mutta sieltä katsottuna Hämeenlinna on matkailijalle lyhyen matkan päässä, perustelee kohderyhmäratkaisua matkailupäällikkö Leena Puumalainen.

Muutaman tunnin ajomatkan päästä tulevat matkailijat tuovat seudulle hyvää matkailutuloa myös yöpymisten muodossa.

Lehti kertoo Hämeenlinnan seudun monipuolisista matkailukohteista ja tapahtumista. Matkailijoille muistutetaan myös siitä, että Hämeenlinnan seudulla on hyvä asua ja elää.

Matkailulehden painos on 110 000 kappaletta. Sitä jaetaan myös Hämeenlinnassa eri matkailukohteissa sekä matkailuneuvonnoissa.

Kehittämiskeskus Oy Hämeen lisäksi lehden toteuttamiseen ovat osallistuneet Dudaic Oy ja Viestintä Mankonen.

Hämeenlinnan kaupunki ja seutu –esiteperhe, joka sisältää matkailulehden, palveluhakemiston, City-Opaskartan sekä A4-kokoiset esitteet yhdeksällä eri kielellä, on päivitetty. Kieliversioissa kerrotaan lyhyesti kaupungin tapahtumista sekä käynti- ja ostoskohteista.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *