Hämeareena puhuttelee Elomessuilla

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Häme AreenA kutsuu keskustelijat ja asiantuntijat tuomaan uusia näkökulmia päivän polttaviin kysymyksiin. Areenoita järjestetään Elomessujen yhteydessä yhteensä neljä kappaletta, kaksi kumpanakin messupäivänä. Keskustelijoina Areenoilla ovat muun muassa europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, kirjailija ja psykologi Pia Kaulio, SLU:n kehitysjohtaja Sirpa Korkatti ja kappalainen Sampo Kujala. Mukana on myös useita paikallisia vaikuttajia ja asiantuntijoita.

Häme AreenA on uudenlainen keskustelufoorumi, jonka aiheisiin, näkökulmiin ja keskustelijoihin kuka tahansa pääsee vaikuttamaan. AreenA toteutaan vuosittain Elomessujen yhteydessä, sen esiintymislavoilla, ravintoloissa tai jossain aivan uudessa. Yhteistä Areenoille on se, että se tapahtuu liveyleisön edessä ja keskustelijoina tulee olla paikallisia ja mielenkiintoisia persoonia.

Häme Areenan taustalla ovat Hämeen Yrittäjät, Hämeen Sanomat, Hämeen Liitto ja Hämeen Messut. HämeAreena muodostuu neljästä keskusteluareenasta, joista kolme on yhteiskunnallisia ja yksi viihteellisempi osio. HämeAreenan verkkosivusto on kanava tehdä ehdotuksia keskusteluaiheista ja käydä asioista verkkokeskustelua jo ennalta sekä tapahtuman jälkeen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *